Η “Σύγχρονη Τεχνική Επιθεώρηση” είναι τεχνικό επιστημονικό περιοδικό που εκδίδεται σταθερά απο το 1992  και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον τεχνικό κόσμο της χώρας μας.

Η θεματογραφία του περιοδικού κινείται γύρω από τις επιστημονικές και τεχνολογικές εφαρμογές σε βασικούς τομείς της βιομηχανίας της χώρας μας, που σχετίζονται με την δραστηριότητα των ελλήνων μηχανικών. Ιδιαίτερος προσανατολισμός υπάρχει σε θέματα των Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Περιβαλλοντολόγων, Χημικών Μηχανικών και των αντίστοιχων ειδικοτήτων Τεχνολόγων Μηχανικών. Παραλήπτες του περιοδικού εκτός από τους τεχνικούς, είναι και μεγάλες βιομηχανικές, εμπορικές ή κατασκευαστικές επιχειρήσεις, καθώς και μελετητικά γραφεία των τομέων αυτών (ΑΠΕ, Μηχανολογικός εξοπλισμός, βιομηχανικός σχεδιασμός, πληροφορική, τηλεπικοινωνίες, περιβάλλον κλπ.).

Συνδρομητές – αναγνώστες του περιοδικού είναι οι Μηχανολόγοι - Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, μέλη του Τ.Ε.Ε. και Τεχνικές – Βιομηχανικές Εταιρείες.

Παράλληλα συμμετέχουμε σε εκθέσεις σχετικές με τα ενδιαφέροντα των μηχανικών και της βιομηχανίας, όπου και διανέμονται τα τελευταία τεύχη μας.

Είναι σημαντικό να τονιστεί, ότι στο παρόν μέσο ενημέρωσης, γίνεται πλήρης αναφορά με απλές αναλύσεις σε εξειδικευμένες θεματογραφίες, συγχρόνως με τις συστάσεις εταιρειών - μέσω διαφήμισης – για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Σκοπός του ειδικού τύπου της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ, είναι να αποτελεί ένα πρακτικό και εύχρηστο εργαλείο σύγχρονης ανάπτυξης και ενημέρωσης, το οποίο φέρνει τον επιστήμονα, τον επιχειρηματία, τον απλό τεχνικό πιο κοντά στη γνώση της αγοράς που απευθύνεται και επενδύει.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας.

 

 

 

 

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ