technicalreview.gr - Items filtered by date: August 2023

Η συναρπαστική εξέλιξη του προϊόντος καθιστά το Digital Inverter ακόμα πιο εύκολο στην εγκατάσταση και τη συντήρηση Η Toshiba Air Conditioning, παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή συστημάτων Θέρμανσης, Εξαερισμού και Κλιματισμού (HVAC) που χαρακτηρίζονται από υψηλές αποδόσεις και επιδόσεις, παρουσιάζει το Digital Inverter νέας γενιάς, μία λύση ψύξης και θέρμανσης για μικρούς επαγγελματικούς χώρους. Η Toshiba Air Conditioning αποτελεί μέρος της Carrier Global Corporation (NYSE: CARR), του κορυφαίου παγκόσμιου προμηθευτή υγιεινών, ασφαλών, βιώσιμων και έξυπνων λύσεων κτιρίων και ψυκτικής αλυσίδας.

Published in Products

Η ενοποίηση των υπολογιστικών και επικοινωνιακών συστημάτων με το ηλεκτρικό δίκτυο έχει οδηγήσει σε πολυάριθμες ευπάθειες στο ενεργειακό δίκτυο. Αυτή η απειλή για την κυβερνοασφάλεια μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη φυσική υποδομή, την οικονομία και την κοινωνία.

Published in Αρθρογραφία

Στην προτεινόμενη εργασία παρουσιάζονται τα αποτελέσματα λεπτομερούς καταγραφής, μελέτης και σύγκρισης της ετήσιας ενεργειακής απόδοσης δύο φωτοβολταϊκών (Φ/Β) συστημάτων εγκατεστημένων στο απομονωμένο, μη διασυνδεδεμένο νησί της Τήλου. 

Published in Αρθρογραφία

Τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας των στόχων, που έχουν τεθεί από τους διεθνείς οργανισμούς και τις κυβερνήσεις, για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, η διείσδυση πολυάριθμων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), κυρίως αιολικών και φωτοβολταϊκών πάρκων, στα δίκτυα διανομής έχει αυξηθεί ραγδαία. 

Published in Αρθρογραφία

Στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής δράσης εποπτείας της αγοράς ραδιοεξοπλισμού, σχετικά με τον έλεγχο συμμόρφωσης πομποδεκτών ιδιωτικών κινητών ραδιοδικτύων (PMR), η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) έλαβε δείγματα προϊόντων με ευρεία κυκλοφορία και πραγματοποίησε δοκιμές συμμόρφωσης.

Published in Αρθρογραφία

Οι εταιρίες Siemensκαι Cariocaαναπτύσσουν μία νέα, εξατομικευμένη λύση για την πρόσβαση και αξιοποίηση των πηγών δεδομένων που προκύπτουν από την παραγωγή μαρκαδόρων, χρωματιστών μολυβιών και άλλων προϊόντων σχεδίασης.

Published in Automation

Η εταιρία διανομής ηλεκτρικής ενέργειας Rocky Mountain Power (RMP) στην Utah των ΗΠΑ, βραβεύτηκε πρόσφατα από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Peak Load Management Association (PLMA) ως η πρώτη ηλεκτρική κοινότητα στον κόσμο που διαχειρίζεται το ηλεκτρικό της δίκτυο με συσσωρευτές αποθήκευσης ενέργειας.

Published in Τεχνικά Νέα