technicalreview.gr - Items filtered by date: April 2021

Ο συσσωρευτής (μπαταρία) είναι μια ηλεκτροχημική συσκευή. Κατά την εκφόρτιση, η αποθηκευμένη χημική ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρική που με τη σειρά της χρησιμοποιείται για να τροφοδοτήσει το ηλεκτρικό φορτίο. 

Published in Αρθρογραφία

Το Ευρωπαϊκό ηλεκτρικό σύστημα εμφανίζει μια διαρκώς αυξανόμενη διείσδυση ΑΠΕ η οποία αναμένεται να κορυφωθεί τα αμέσως επόμενα χρόνια, σε εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2018/1999 και της συμφωνίας για την ενεργειακή μετάβαση του “GreenDeal” που προωθείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Published in Αρθρογραφία

Στην Calpak, νιώθουμε υπερήφανοι για τη δημιουργία του συλλέκτη Prisma®, ενός πραγματικά πρωτοποριακού συλλέκτη, που ξεχωρίζει για την ενεργειακή απόδοση και την ποιότητα κατασκευής του.

Published in Products

Η νόσος COVID -19  έφερε τα πάνω κάτω σε παγκόσμιο επίπεδο και άλλαξε τις συνήθειες των ανθρώπων σε όλη τη γη. Οι αποστάσεις μεταξύ μας, η απομόνωση σε σπίτια και η τηλεργασία έχουν επιφέρει και αναμένεται να επιφέρουν σημαντικές παρενέργειες στην ψυχοσύνθεση των ανθρώπων.

Published in Τεχνικά Νέα

Η γαλλική εταιρία Ιδρύθηκε το 2020 και εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και κατασκευή σταθμών φόρτισης μικρών οχημάτων σε απομονωμένες περιοχές καθώς και στην παροχή τροφοδοσίας ηλεκτρικού ρεύματος κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων.