ΣΤΕ

ΣΤΕ

Παραδοσιακά η εκτίμηση του φυσικού φωτισμού στο εσωτερικό των κτιρίων πραγματοποιούνταν με την χρήση των Παραγόντων Φυσικού Φωτισμού (ΠΦΦ). Ο ΠΦΦ ορίζεται σαν ο λόγος του φωτισμού στο εσωτερικό προς τον φωτισμό στο εξωτερικό (χωρίς εμπόδια) κάτω από συνθήκες πλήρως νεφοσκεπούς ουρανού. 

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας να παράσχει εξειδικευμένες γνώσεις, απαραίτητες για τη μετάβαση από τον παραδοσιακό αυτοματισμό στο νέο περιβάλλον της ψηφιοποιημένης βιομηχανίας, ολοκλήρωσε τον κύκλο σεμιναρίων στους εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, εφαρμόζοντας την τηλεκπαίδευση σε όλη την ενδιαφερόμενη εκπαιδευτική κοινότητα.

Το Ντουμπάι επέλεξε φέτος η MideaBuildingTechnologiesγια τη διοργάνωση του ετήσιου παγκόσμιου συνεδρίου στρατηγικών συνεργατών. Την 1η Ιουνίου, η MideaMBT παρουσίασε το σχέδιο της για την παγκόσμια ανάπτυξη ευφυών κτιρίων, λανσάροντας τη νέα σειρά MideaVRFV8. Με γνώμονα την ανάπτυξη νέων προϊόντων, τη συνεχή καινοτομία και την αξιοποίηση των τεχνολογικών τάσεων, η MideaMBT κάλεσε τους συνεργάτες της να Οραματιστούν το Άπειρο.

Το Κέντρο Δοκιμών Λογισμικού της LG Electronics (LG) έχει επίσημα χαρακτηριστεί ως εργαστήριο επιλεγμένο από τον οργανισμό TÜV Rheinland, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί πλέον να διεξάγει δοκιμές λειτουργικής ασφάλειας σε οποιαδήποτε λύση λογισμικού αυτοκινήτου που εμπίπτει στο πρότυπο ISO 26262-6.*

H Knauf Γυψοποιία A.B.E.E. έχει στο επίκεντρο της στρατηγικής της την ασφάλεια των κατασκευών, την διασφάλιση της ανθρώπινης υγείας, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, πάντα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. 

Η Huawei ήταν υποστηρικτής του 10ου Athens Energy Dialogues Forum που (26 – 27/5 ξενοδοχείο AthenaeumInter Continental). Ο κος Νικόλαος Λάζαρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Ελλάδος, έδωσε το παρών συμμετέχοντας την Παρασκευή 27 Μαΐου σε συζήτηση με θέμα “BUILDING A GREENER AND SMARTER GRID”. 

Η τελετή απονομής των Health & Safety Awards 2022, των βραβείων που διοργανώνει η  Boussias Communications υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας Εργασίας, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Οίνου, στην Παλλήνη. Στην τελετή παραβρέθηκε και ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Διάφορες ερευνητικές ομάδες έχουν ασχοληθεί με τη βέλτιστη διαστασιολόγηση συστημάτων Φωτοβολταϊκών – Μπαταρίας (PV-Bat) χρησιμοποιώντας κατάλληλα εργαλεία λογισμικού.

Ο μηχανικός αερισμός στα σπίτια έχει αρχίσει να ενσωματώνεται ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητα μας ακολουθώντας διεθνή πρότυπα όπως της ASHRAE62.1 για κτίρια τριτογενή τομέα (Εμπορίου Υγείας και Πρόνοιας, Προσωρινής Διαμονής, Εκπαίδευσης, Συνάθροισης Κοινού, Σωφρονισμού, Γραφεία), 62.2 για κτίρια κατοικιών, καθώς και της Τεχνικής Οδηγίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΟΤΕΕ). 

Thursday, 30 June 2022 00:00

EcoStruxurePowerMonitoringExpert

Τα τελευταία χρόνια, στα πλαίσια της ενεργειακής και περιβαλλοντικής πολιτικής, οι περισσότερες δομές είτε βιομηχανικές είτε κτιριακές έχουν την ανάγκη να προχωρήσουν σε διάφορες δράσεις για την αποδοτικότερη ενεργειακή τους διαχείριση αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος και την βιωσιμότητα.

Page 1 of 45

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ